Saját hulladék szállítása

 A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény hatályba lépésével azonban a saját hulladék szállítása is engedélykötelessé vált, azaz ha egy cég ilyen tevékenységet kíván folytatni, annak a saját hulladék szállítására is engedélykérelmet kell benyújtania a helyileg illetékes (vagy országos szállítás esetén az országos) környezetvédelmi és természetvédelmi felügyelőségre a hulladékgazdálkodási tevékenységek nyilvántartásba vételéről, valamint hatósági engedélyezéséről szóló 439/2012. (XII.29.) Korm. rendelet alapján.

A hulladékgazdálkodási tevékenység (saját hulladék szállítása) végzésére irányuló hulladékgazdálkodási engedély iránti kérelmet a kérelmező szakirányú végzettségű alkalmazottja, vagy hulladékgazdálkodás részterületen szakértői jogosultsággal rendelkező szakértő készítheti el. Cégünk alkalmazottai rendelkeznek a szükséges végzettséggel, szakértői engedéllyel.

A hulladékszállítási engedély megszerzésének feltételeiről, a szükséges dokumentumokról  a hulladékszállítási oldalunkon talál részletesen információkat. Árajánlatkérés, tanácsadás esetén  telefonon, e-mail-ben, vagy irodánkban akár személyesen is állunk rendelkezésére. Elérhetőségeinket a kapcsolat oldalon találja meg.